Αποστολή – Παράδοση

Τα προϊόντα ΚΙΜΒΟ αποστέλλονται μονό στην περιοχή της ΚΡΗΤΗΣ  

Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 1 – 3 εργάσιμες μέρες, εκτός εάν βρίσκεστε σε απομακρυσμένη περιοχή όπου το δέμα σας θα παραδοθεί εντός 7 ημερών.

Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαιώνοντας ότι λάβαμε την παραγγελία σας.
Παρακαλούμε σημειώστε πως αν επιθυμείτε η παραγγελία σας να σας παραδοθεί εντός συγκεκριμένων ωρών, οι μέρες παράδοσης ενδέχεται να διαφέρουν. 

Τρόποι αποστολής

Η αποστολή των παραγγελιών σας γίνεται από την ACS COURIER.
Τα προϊόντα ΚΙΜΒΟ αποστέλλονται μονό στην περιοχή της ΚΡΗΤΗΣ  με τους τρόπους μεταφοράς (courier, μεταφορικές εταιρείες) και εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής που επιθυμεί ο πελάτης. 

Σε περίπτωση που δεν έχετε κάνει ονομαστική παραγγελία το προϊόν που επιθυμείτε και περάσετε από το κατάστημα δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε την διαθεσιμότητα. To espresso-boutique.gr λειτουργεί ως ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά διαθέτει και φυσική έδρα η οποία λειτουργεί και ως σημείο εξυπηρέτησης. Το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος είναι Δευτέρα  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08:00-16:00 ώρες ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ. Για την επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας των προϊόντων καλέστε μας στο 2810 543078. Κανένα προϊόν δεν δεσμεύεται χωρίς ονομαστική παραγγελία.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προκαταβολή για κάθε παραγγελία καθώς και να αλλάξει τιμές χωρίς προειδοποίηση.

Κόστος μεταφορικών

Το espresso-boutique.gr για τα προϊόντα ΚΙΜΒΟ μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες μονό στην περιοχή της ΚΡΗΤΗΣ. Τα έξοδα αποστολής ποικίλουν ανάλογα με τον τύπο, το μέγεθος και το βάρος των αντικειμένων. Έχουμε διαμορφώσει την πολιτική μας σχετικά με την αποστολή εμπορευμάτων όσον το δυνατό πιο δίκαια.

Ελάχιστο κόστος μεταφορικών για παράδοση με τρόπο πληρωμής αντικαταβολή μαζί με το κόστος της αντικαταβολής: 6,6 € (Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 50€)

Κόστος για την αντικαταβολή: 3,00 € (Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 50€)

Ελάχιστο κόστος μεταφορικών για παράδοση με τρόπο πληρωμής κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: 3,60 € (Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 50€)

Ελάχιστο κόστος μεταφορικών για παράδοση με τρόπο πληρωμής πιστωτική κάρτα: 3,60 € (Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 50€)

Το ελάχιστο κόστος μεταφορικών ισχύει για δέματα έως 2 κιλά.

Για άνω των 2 κιλών η χρέωση ανά έξτρα κιλό είναι 1 

Δωρεάν Μεταφορικά και αντικαταβολή για αγορές άνω των 50 € 

Για παραγγελίες των οποίων το συνολικό ύψος είναι ίσο ή μεγαλύτερο των 50 €, δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής και αντικαταβολή.

Το κόστος της παραγγελίας υπολογίζεται με βάση τις τιμές λιανικής πώλησης, όπως αυτές είναι αναρτημένες στον ιστότοπο του espresso-boutique.gr. Στη συγκεκριμένη προσφορά ο τρόπος αποστολής (courier ή μεταφορική εταιρία) μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας αλλά και την διεύθυνση αποστολής.

Τα δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ δεν ισχύουν για παραγγελίες που περιλαμβάνουν μηχανήματα καφέ.

Η προσφορά ισχύει για κάθε τρόπο πληρωμής.

Καλάθι αγορών