Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το espresso-boutique.gr διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

  • Με αντικαταβολή

Με Αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που επιλέξατε. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής δεν υποστηρίζεται για οικιακές και επαγγελματικές μηχανές espresso και φίλτρου. 

  • Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας ή τον αριθμό παραγγελίας. 

Σας ενημερώνουμε ότι οι καταθέσεις από διαφορετικές τράπεζες (πχ. από τράπεζα Παγκρήτια Συνεταιριστική σε Εθνική Tράπεζα) περιλαμβάνουν κάποιο κόστος μεταφοράς, ανάλογα με το κόστος της παραγγελίας, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν το επιβαρύνεται το κατάστημά μας. Οι παραγγελίες αυτές πρέπει να γίνονται με χρέωση του πελάτη, εφόσον ο ίδιος επιλέγει τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής. Στην περίπτωση διατραπεζικής συναλλαγής – εμβάσματος, πρέπει να γνωρίζετε πως υπάρχει καθυστέρηση στην ταυτοποίηση της κατάθεσης, η οποία μπορεί να φτάσει ως τις τρεις εργάσιμες ημέρες.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να εξοφλείτε τις παραγγελίας σας, είναι οι ακόλουθοι : 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 

Αριθμός Λογαριασμού : 
Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR1101102050000020500128903
Δικαιούχος: ΔΙΑΝΟΜΗ ESPRESSO KAFE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
 

  • Με χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την τράπεζα Παγκρήτια Συνεταιριστική, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας, η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.

Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το συστήμα ασφαλείας EveryPay.«Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCIDSS). Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA,MasterCard, Maestro, Diners &Discover. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή»

Το espresso-boutique.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτής της σελίδας μας.

Σας ενημερώνουμε ότι εφόσον το ποσό της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα 500€, η αγορά σας μπορεί να ολοκληρωθεί μόνο με τις ακόλουθες μεθόδους πληρωμής: τραπεζική κατάθεση, πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Άτοκες Δόσεις:

Για τη καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση παρακαλούμε όπως ελέγξετε εάν η κάρτα σας συμμετέχει στο πρόγραμμα άτοκων Δόσεων.

  • Μέσω PayPal

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία μέσω της υπηρεσίας PayPal, που αποτελεί μια διεθνώς αναγνωρισμένη, πιστοποιημένη και ασφαλή πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών. Αν επιλέξετε εξόφληση της παραγγελίας μέσω PayPal, πληρώνεται το συνολικό ποσόν της παραγγελίας σας (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και τελών παράδοσης & αποστολής), χωρίς οποιαδήποτε άλλη επιβάρυνση, προμήθεια κτλ. 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής δεν υποστηρίζεται για οικιακές και επαγγελματικές μηχανές espresso και φίλτρου, καθώς και πως σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, η σχετική προμήθεια προς την υπηρεσία παρακρατείται. 

Καλάθι αγορών