Η εταιρεία μας

  Η εταιρία μας, Διανομή Espresso Καφέ Μον. ΕΠΕ, δραστηριοποιείται στο χώρο του καφέ από το 2006, εισάγοντας  ΚΑΦΕ ESPRESSO, μηχανές καφέ, σοκολάτες, και συναφή είδη έχοντας ήδη μεγάλο πελατολόγιο σε όλη την Κρήτη. Έχει μέχρι σήμερα εντάξει στο χαρτοφυλάκιο των εμπορευμάτων που διακινεί, επώνυμα και αναγνωρισμένα προϊόντα και έχει αναπτύξει στενή συνεργασία με κορυφαίους προμηθευτές στην Ευρώπη. Η εταιρία μας είναι αποκλειστικός εισαγωγέας του KIMBO ESPRESSO ITALIANO στην Κρήτη, του TARESSO ARTISAN COFFEE ROASTERS, του καλύτερου speciality καφέ στην Ελλάδα, αλλά και του καφέ εσπρέσο MOKARABIA CAFFE . Επίσης η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην δημιουργία PRIVATE LABEL καφέ, καλύπτοντας σε όλο το φάσμα τις ανάγκες  των πελατών που επιθυμούν να δημιουργήσουν μια ιδιωτική ετικέτα καφέ και να προσφέρουν καφέ κάτω από την δική τους επωνυμία.

Η εταιρεία μας εδρεύει στην Λεωφόρο Παπαναστασίου 84 στο Ηράκλειο Κρήτης σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις που καλύπτουν όλες τις λειτουργικές της ανάγκες. Εκεί στεγάζονται το φυσικό κατάστημα του espresso-boutique.gr, τα γραφεία της εταιρίας, λογιστήριο, χώρος επίδειξης και το τμήμα διανομής και εξυπηρέτησης πελατών. Ο χώρος διακρίνεται για την εργονομία και τη λειτουργικότητά του ενώ τηρούνται όλες οι σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας για τους εργαζόμενους και τα διακινούμενα είδη .  Ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον για τον εργαζόμενο και τον επισκέπτη.

Το 2021 δημιουργούμε το e-shop μας espresso-boutique.gr με σκοπό να προσφέρουμε τα προϊόντα που έχουμε επιλέξει, με βάση την άριστη ποιότητα, στο online κοινό. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε τα προϊόντα των επώνυμων espresso brands που συνεργαζόμαστε, λαμβάνοντας με σιγουριά ένα αυθεντικό και γνήσιο προϊόν με σταθερή γεύση και ποιότητα αφού εισάγουμε και προμηθευόμαστε τα προϊόντα μας απευθείας από τις εταιρίες παραγωγής τους. Επίσης θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα συνοδευτικών προϊόντων που συνεχώς εμπλουτίζεται και ανανεώνεται, καθώς και εξοπλισμό που χρειάζεται ο κάθε λάτρης του καφέ για να απολαύσει τον τέλειο καφέ στην άνεση του σπιτιού του, με πλήρη γκάμα οικιακών μηχανημάτων καφέ και αξεσουάρ μπαρίστα για όλες τις απαιτήσεις και προτιμήσεις.

  Στόχος της εταιρίας μας και του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι να προσφέρει πάντα στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με συνέπεια και ποιότητα, χτίζοντας σχέσεις άρρηκτης συνεργασίας και εμπιστοσύνης . Για τον σκοπό αυτό ερευνά συνεχώς την αγορά για την επέκταση της γκάμας των προϊόντων της, αναπτύσσει ένα ολοένα πιο αποτελεσματικό και αποδοτικό δίκτυο πωλήσεων και διανομής. Η εταιρεία μας αναβαθμίζει διαρκώς τις υποδομές και τον εξοπλισμό της, με στόχο να ανταποκρίνεται στις συνθήκες ανταγωνισμού και να διατηρεί ηγετική θέση στον κλάδο.

Καλάθι αγορών